Sampon PANTENE PRO-V 250 ml / 400 ml

Samponul Pantene Pro-V Hair Fall Defense intareste firul de par subtiat, de la radacina si pana la varfuri, si il protejeaza eficient impotriva stresului si a efectelor nocive cauzate de styling. Pentru par predispus la rupere Parul slab se poate rupe cu mare usurinta din cauza styling-ului si a expunerii zilnice la factorii daunatori din mediul inconjurator ce slabesc structura acestuia.

Intareste parul de la radacina la varf

Formula Pantene Pro-V Hair Fall Defense intareste firul de par, de la radacina la varf, si-l protejeaza in mod eficient impotriva deteriorarii cauzate de styling, ajutand si la stoparea caderii parului.

Par vizibil mai sanatos

Daca folositi impreuna samponul si balsamul Pantene Pro-V Hair Fall Defense la fiecare spalare veti obtine un par mai puternic si vizibil mai sanatos.

Ritualul complet de ingrijire

Pantene Gama Pantene are o actiune unitara: samponul e imbogatit cu antioxidanti care blocheaza impuritatile la exterior, balsamul contine istidina care penetreaza firul de par si reduce impuritatile din interior, iar tratamentele au tehnologii avansate de hidratare ce protejeaza firul de par, ca acesta sa arate mai sanatos!