LENOR balsam de rufe 1,380 ml

Rasfata-ti simturile cu aromele revigorante ale naturii

Creata de experti parfumieri, colectia Lenor inspirata de natura iti ofera o prospetime de durata, care iti bucura sufletul si iti rasfata hainele.

Replicand arome revigorante din natura, aceasta colectie numara trei variante de balsam de rufe: Deep Sea Minerals pentru o aroma fresh ca briza marii, Silk Tree Blossom pentru o prospetime florala si Shea Butter cu un parfum catifelat, invaluitor. Silk Tree Blossom

Trezeste-ti simturile cu aroma florilor de arbore de matase – acest parfum autentic creat din elemente lemnoase te binedispune, cu accentele lui tandre si vesele.

Inspirat de: Floarea arborelui de matase persan.

Elemente lemnoase cu accente calde si catifelate. Prospetime inspirata de natura In natura, reusim sa ne deconectam cu adevarat si sa ne relaxam.

Balsamurile de rufe Lenor inspirate de natura ne rasfata hainele cu arome revigorante si ne aduc aminte de linistea si echilibrul naturii, aducand in rufe aromele curateniei si ale prospetimii.

Prospetime de durata Balsamurile din colectia Lenor cu parfumuri inspirate de natura elibereaza treptat prospetimea, ajutandu-te sa te simti relaxata si linistita pe tot parcursul zilei. 

senzatie de catifelare Agentii cu efect de catifelare patrund adanc intre fibrele tesaturii hainelor pentru a le netezi si a le proteja impotriva deteriorarii.

Astfel, ajuta hainele sa devina catifelate la atingere si sa se simta ca noi pentru mai mult timp.