PERSIL capsule 28 buc / 42 buc

Datorita tehnologiei bicamerale unice, Persil Duo-Caps combina un agent activ de indepartare a celor mai rezistente pete cu formula Persil pentru stralucire, obtinandu-se o curatenie radianta cu un singur produs. Sistem de inchidere Sistemul de inchidere previne deschiderea usoara de catre copii. A nu se pastra la indemana copiilor.

Ofera stralucire Capsulele Persil ofera stralucire hainelor, evitand formarea nuantelor de gri chiar si dupa mai multe spalari.

Puternic in curatare Capsulele Persil patrund in fibra pentru a indeparta pana si cele mai dificile pete. Persil Duo-Caps sunt puternice in curatare si blande cu materialele. Prospetime de lunga durata Persil Duo-Caps confera un parfum proaspat rufelor.

Capsulele Persil sunt disponibile si in variantele Lavender, Emerald Waterfall si Sensitive. Persil Power Gel este detergentul lichid ce ofera o solutie completa de curatare pentru rufe.

Este eficient impotriva petelor puternice si confera prospetime de lunga durata hainelor. Fiind bland cu materialele si evitand formarea nuantelor de gri chiar si dupa mai multe spalari, Persil Power Gel Universal lasa rufele curate si stralucitoare. Descopera formula Persil 360° Complete Clean, cu 40% mai concentrata fata de cea anterioara, pentru o curatare completa.

Noua sa formula ofera mai multa putere in fiecare picatura, rezultate mai bune cu fiecare spalare si sustenabilitate. Cu tehnologie germana.